Tíz évre ítélték egy nevelt lányával erőszakoskodó férfit

Tíz évre ítélték egy nevelt lányával erőszakoskodó férfit

(Fotó: Matthew Ansley/Unsplash)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt mint különös visszaesőt bűnösnek mondta ki és tíz év szabadságvesztésre ítélte kedden a Pécsi Ítélőtábla azt a zalai férfit, aki nevelt lányával szemben követett el szexuális erőszakot – közölte a Pécsi Fellebbviteli Főügyészség az MTI-vel. A vádhatóság közleményében jelezték, hogy az ítélettel a másodfokú bíróság a Zalaegerszegi Törvényszék ítéletét hagyta helyben.

A 33 éves férfi 2017 januárjától 2018 februárjáig élt együtt élettársával és annak korábbi házasságából született két kiskorú gyermekével, a sértett, nyolcéves kislánnyal és ötéves öccsével. A vádlott 2017 végétől több alkalommal, amikor egyedül volt a gyerekekkel, szexuális indíttatással, erőszakosan közeledett nevelt lányához, a sértett tiltakozása ellenére. A kislányt azzal fenyegette, hogy szüleit bántalmazni fogja. A lány csak a vádlott végleges elköltözése után merte elmesélni a történteket az anyjának.

Az ítélet jogerős – közölték.