A Blikk szerint Jennifer Lopez léphet fel Mészáros Lőrincék lakodalmán, Várkonyi Andrea cáfol

A Blikk szerint Jennifer Lopez léphet fel Mészáros Lőrincék lakodalmán, Várkonyi Andrea cáfol

Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor 2014 áprilisában Felcsúton (Fotó: Reuters/Balogh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Több helyről is az az információ jutott el a Blikkhez, hogy egy igazi nemzetközi popsztár, Jennifer Lopez fog fellépni Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén.

Több milliárdos, politikus és gazdaságilag befolyásos személy van eddigi felkérői között, akik a leggyakrabban születésnapokra hívják a hírességet. J.Lo már 2009-ben 2 millió dollárért (591 millió forint) énekelt egy moszkvai milliárdos partiján. Ukrajnában egymillió dolláros (295,5 millió forintos) fellépti díjért adott magánkoncertet. Énekelt az orosz oligarcha, Alekszandr Jolkin születésnapján és az üzbég olajmilliárdos, Azam Aszlanov esküvőjén is. Szintén fellépett Telman Iszmajlov azeri üzletember egyik házibuliján, ahol állítólag 1,4 millió dolláros (414 millió forint) gázsit tett zsebre. A legnagyobb visszhangot kiváltó magánrendezvénye 2013-ban volt, amikor dalban kívánt boldog születésnapot Gurbanguli Berdimuhamedov türkmén elnöknek, aki 1 millió dollárt (295,5 millió forintot) fizetett ki érte. Valószínűleg Mészárosék lagzijára is hasonló nagyságrendű összegért jöhet el – írja a lap.

– Egy magánrendezvényre a szokásos gázsi másfélszeresét, de akár a dupláját is elkérheti a világsztár, és ez néhány dal előadását foglalja magában. Biztosítani kell, hogy magángéppel érkezzen, távozzon, illetve a megfelelő transzfert is. Általában csak jönnek és mennek, szállásra ilyenkor nincs igény. Egy szokásos megállapodásban szerepelnek azok az ételek, italok, amiket a sztár és a stábja fogyaszt – nyilatkozta a Blikknek Tóth Gabriella koncertszervező.

Korábban arról írt a Blikk, hogy a Tihanyi Vinarius lesz a helyszíne, a helyiek szerint „az év lagzijának”.

Frissítés:

Fél nap után a Facebookon cáfolta Várkonyi Andrea a lapértesülést: „Uhh, javaslom klímák felszerelését a Blikk irodáiban, mert az újságíróiknak láthatóan az agyukra ment a hőség! Jó, hogy nem azt találták ki az asztal mögül, hogy Michael Jackson jön az esküvőnkre fellépni, akit előbb fel is támasztunk.”

Várkonyi azt is írta, hogy megérti, hogy kell a Blikknek a kattintás „a hanyatló lapeladás miatt, de ne higgye senki, hogy attól még mert le van írva az újságban minden igaz?! Szóval tisztázzuk: Jennifer Lopez nem jött/jön az esküvőnkre és tervben sem volt/van.”

Címkék: Mészáros Lőrinc