A Blikktől érkezik az Index új főszerkesztő-helyettese

A Blikktől érkezik az Index új főszerkesztő-helyettese

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Távozik a Blikktől Gedei Norbert, a lap főszerkesztő-helyettese, és az Indexhez igazol: ő lesz a portálnál a szórakoztató, magazinos tartalmakért felelős főszerkesztő-helyettes – írta meg a Media1

A portál információi szerint Gedei Norbert átigazolását kedden jelentették be az Index.hu-nál, valamint Gedei volt munkahelyén, a Blikk kiadójánál, a Ringier Axel Springer Magyarországnál (RAS). Utóbbi megerősítette, hogy a Blikk online platformjaiért felelős főszerkesztő-helyettes elhagyja a szerkesztőség csapatot és máshol folytatja szakmai karrierjét. Gedei Norbert február elejéig marad a Blikknél. 

Gedei Norbert leigazolásával a Kitzinger Szonja és Ilku Miklós alkotta főszerkesztő-helyettesi stáb három fősre bővül az Indexnél. Néhány hete Starcz Ákos, az Index.hu Zrt. vezérigazgatója a Media1nek adott interjúban már beszámolt arról, hogy keresnek egy harmadik főszerkesztő-helyettest is, akivel magazinos irányban kívánják erősíteni az Indexet.

Folyamatos a mozgás az Indexnél azóta is, amióta hivatalosan is a Vaszily Miklós (a TV2 elnöke és a Pesti TV társtulajdonosa, korábban az Echo TV valamint a közmédia vezetője) és Ziegler Gábor érdekeltségében lévő Indamedia lett a tulajdonos. 

A múlt héten távozott az összes fotóriporter a portáltól. A fotórovat néhány hónapja felvett négy munkatársának távozására hivatalosan közös megegyezéssel, de az Index.hu Zrt. vezérigazgatójának kezdeményezésére kerül sor. Starcz elmondása szerint pusztán belső szakmai, stratégiai döntésről volt szó.