A gyereket felrúgó karateedző szerint lejárató hadjárat folyik ellene

A gyereket felrúgó karateedző szerint lejárató hadjárat folyik ellene

A pillanat, amikor a karateedző felrúgja a kisgyereket a szolnoki kalandparkban

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Tagadja a jászberényi karateedző, hogy úgy bordán rúgta egy hatéves tanítványát, hogy ő fájdalmában maga alá vizelt. A kisfiú édesanyja a történetet kedden mesélte el az RTL Híradójának. A. Tibor az elmúlt napokban mindent tagadott, amit vele kapcsolatban a nyilvánosságban felemlegettek. Egyedül azt ismerte el, hogy felrúgta a hétéves kisfiút a szolnoki kalandparkban – mivel felvétel készült róla, ezt már nehéz lett volna cáfolnia.

Volt tanítványai, egykori barátnői különféle erőszakos cselekedeteit felemlegették már. Volt, aki arról beszélt, hogy megerőszakolta és halálosan megfenyegette őt, más azt mondta, az edző a hajánál fogva húzta a földön. Megint másik tanítvány azt állította, a szolnoki kalandparkban látott mozdulatot legalább százszor látta már a karatemestertől. A. Tibor szerint viszont ezek nem történtek meg, közlése szerint pedig rágalmazásért feljelentést fog tenni. Arról viszont eddig nem beszélt, hogy ha nem igazak, miért fogalmaznának meg vele kapcsolatban egyre többen hasonló vádakat – többen arccal, névvel.

A karatemester – akit időközben eltiltottak szakmájától, és egy sor díját visszavonták – az ATV Híradónak szerdán azt állította, a hatéves kisfiúról szóló állítás csupán az ellene folytatott lejárató hadjárat része. A. Tibor úgy látja, ha ilyen történt volna, akkor a szülők felkeresik őt vagy az egyesületet a történteket követően. A karatemester szerint azért sem történhetett hasonló, mert a kisgyerekek küzdő játékaik során nem gyakorolnak kontakt elemeket, hanem küzdelmeiket szermunkával, boxzsákkal és képzelt ellenféllel szemben végzik.

„Több évtizedes pályafutásom során még hasonló esemény sem történt. Az edzésről bármikor ki lehet menni a mellékhelyiségbe, amely 1 méterre van a gyermekek termének bejáratától” – állította továbbá a Spanyolországban nyaraló edző, ezzel cáfolandó azt, hogy úgy bordán rúgott egy kisfiút, hogy ő maga alá vizelt.