A Margit kórház munkatársainak ajánlja fel képviselői fizetését Bús Balázs

A Margit kórház munkatársainak ajánlja fel képviselői fizetését Bús Balázs

A Szent Margit Kórház (Fotó: Wikimedia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A járványhelyzet kitörése óta követem, hogy a Margit Kórház munkatársai milyen erő feletti odaadással, legjobb tudásuk szerint harcolnak az első vonalban, mentik az emberek életét. Elképzelni sem tudok ebben a helyzetben most más szervezetet, vagy csoportot, akik jobban megérdemelnék az anyagi támogatást – közölte Facebook oldalán Bús Balázs. Óbuda korábbi polgármestere ezért képviselőként kapott tiszteletdíját maradéktalanul a kórház dolgozóinak juttatja el, ezzel is köszönetet mondva mindazért, amit az óbudai polgárokért is tesznek.

A korábbi kerületvezető felidézte, hogy az önkormányzattól kapott havi tiszteletdíját eddig olyan civil szervezeteknek ajánlotta fel, akik munkájukkal nap mint nap valós segítséget nyújtanak az emberek számára. – Tettem és teszem ezt azért, mert számomra alapelv, hogy mindenki, aki tud, adjon vissza annak a közösségnek, amely közösség bízik benne – írta.