A tizedikről lökte ki volt barátnőjét egy férfi Győrben

A tizedikről lökte ki volt barátnőjét egy férfi Győrben

Megbilincselve. Képünk illusztráció (Fotó: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Vádemelési javaslattal zárult a nyomozás az egy éve, Győrben történt haláleset ügyében. Mint annak idején a rendőrség is beszámolt a tragédiáról, 2023. március 30-án délelőtt egy nő zuhant ki egy Szent Imre úti, tíz emeletes társasház ablakán, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Az ügyben a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított. Nyomozóik a haláleset napján elfogták a feltételezett elkövetőt, a 32 éves férfit, aki korábban az áldozat élettársa volt. A fiatalembert a rendőrök emberölés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Az eljárás a továbbiakban az elkövető letartóztatása mellett folytatódott. A több szakértő bevonásával zajló vizsgálat során kiderült, hogy a gyanúsított előbb veszekedett, majd dulakodott is volt partnerével, aki aztán kiesett a 10. emeleti ablakon. A nyomozati iratokat a napokban kapta meg az illetékes ügyészség- írja a Police.hu.