„B...d meg, valahol laknom kell” – válaszolta a fideszes polgármester arra, miért lakik az egészségházban

„B...d meg, valahol laknom kell” – válaszolta a fideszes polgármester arra, miért lakik az egészségházban

Hadházy Ákos beszélgetése Szarvas Róberttel, Bácsszőlős polgármesterével (Fotó: Hadházy Ákos Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bácsszőlősön 45 millió forint EU-s pénzből felújították a rendelőt és az orvosi szolgálati lakást. Orvos azonban nincs ebben a faluban sem, rendelésre is csak kétszer két órában jár át az orvos 8 kilométerről. A fideszes polgi így úgy gondolta, a legjobb, ha ő illegálisan beköltözik a felújított kecóba – írja legutóbbi Facebook- bejegyzésében Hadházy Ákos. A független országgyűlési képviselő posztja szerint Szarvas Róbert Norbert annak ellenére sem hajlandó kiköltözni az ingatlnaból, hogy erre felszólította a körjegyző, aztán többször a képviselő testület, majd a kormányhivatal is. Mindössze annyi történt, hogy az első felszólítás után egy törvénytelen bérleti szerződést aláíratott az alpolgármesterrel.– Ezzel csak két baj van: az alpolgármesternek fogalma sincs, hogy került az aláírása az iratra, másrészt erre a szerződésre nem kapott felhatalmazást a polgármester a képviselő-testülettől – írta Hadházy. A képviselő szerint a település vezetője azért mer ilyet tenni, mert jóban van a térség országgyűlési képviselőjével, Bányai Gáborral.

– Szarvas Róbert csak egy tagja annak a fideszes aktivista hálózatnak, amelyet EU-s pénzekből megvett, vagy EU-s pénzekkel megzsarolt polgármesterek ezrei alkotnak. Ezek a kiskirályok tudják, hogy csak akkor engedi nekik a Fidesz valami EU-s pénz elnyerését, ha a falu a Fideszre szavaz – fogalmazott a képviselő. Hadházy bejegyzéséhez csatolt egy videót is, amelyen kérdőre vonja Szarvas Róbertet az orvoslak használata miatt. Erre a polgármester válasza a következő volt: „B...d meg, valahol laknom kell”.