Bencsik András szerint jó hír, hogy Ugandában kivégzik a melegeket

Bencsik András szerint jó hír, hogy Ugandában kivégzik a melegeket

A Polgári Piknikre érkező Bencsik András a kötcsei Dobozy kúriánál 2021. szeptember 4-én (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

 

„Van egy jó hírem is, ha megengeditek” – ezzel vezette fel a Hír TV-n futó Sajtóklubban (28. perctől) Bencsik András azt, hogy Ugandában egy friss döntés alapján kivégzik a melegeket. A megszólalást a 444 vette észre. – Ugandában a parlament egy LMBTQ-ellenes törvényt hozott, tehát a bubukat, ha összeházasodnak, kivégzik – fogalmazott a Demokrata főszerkesztője.

Bencsik András azt is kifejtette, hogy az amerikaiak tombolnak, az ugandai parlament döntésében pedig „az a gyönyörű”, hogy ez egy jelzés. – Az egész világon az új kánon, az új vallás az a másságkultusz, az LMBTQ. A bubuk az új szentek – mondta Bencsik András, hozzátéve, hogy „és akkor azt mondják erre az ugandaiak, hogy mi meg jól lenyakazzuk őket, hogyha itten próbálkoznak összeállni kettesével”. Azt is kifejti, hogy „ez egy üzenet, hogy Afrika nem csak hogy nem vesz részt ebben a szemétségben, hanem szembefordul. Mert Uganda csak egy ország, de ők voltak a legbátrabbak, vélhetőleg a többi is követi”.