Brutálisan nőtt a fertőzöttek száma: 365 új beteget azonosítottak

Brutálisan nőtt a fertőzöttek száma: 365 új beteget azonosítottak

Koronavírus-térkép 2020. szeptember 2-án (Forrás: koronavirus.gov.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Soha nem találtak még annyi új koronavírus-fertőzöttet Magyarországon, mint az elmúlt 24 órában: 365 fővel emelkedett ugyanis a számuk, míg három idősebb, krónikus beteg elhunyt.

A koronavirus.gov.hu szerint ezzel az összes aktív fertőzött száma már 2100 fő. Az aktív fertőzöttek 45 százaléka, az elhunytak 60 százaléka, a gyógyultak 42 százaléka budapesti. 98 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük heten vannak lélegeztetőgépen.

Magyarországon eddig összesen 6622 fő kapta el a koronavírust, közülük 619-en hunytak el, míg 3903-an már meggyógyultak.

A Magyar Hang éppen kedden írt arról, hogy a múlt heti adatok szerint nőtt a szennyvízben a koronavírus-koncentrációja több magyar városban is, vagyis ez az esetszámok növekedését vetítette előre. 

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Márki-Zay Péterrel, Chikán Attilával és Enyedi Ildikóval! Dobrev Klára vagy Márki-Zay Péter? Kire szavaztak a közélet ismert arcai? Milliókat érnek Szijjártó helikopterezései, de egy fillért sem fizet érte! Keresse a friss Magyar Hangot, Budai Hang mellékletünkkel!

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt