Bryan Adams volt a sztárfellépő Mészárosék céges karácsonyi buliján

Bryan Adams volt a sztárfellépő Mészárosék céges karácsonyi buliján

A felcsúti Puskás Akadémia stadionja, a Pancho Aréna (Fotó: Christo/Wikipedia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szokás szerint nagyszabású ünnepséget tartott munkatársainak a Mészáros Csoport: több forrásból is azt az információt kapta a 24.hu, hogy Bryan Adams volt a fellépő az idei bulin. Keresték a Mészáros Csoport kommunikációs osztályát, ám kérdéseikre egyelőre nem kaptak választ. A kanadai zenész egyébként pont a környéken tartózkodik: december 18-án Pozsonyban, 19-én a lengyelországi Gliwicében lépett fel.

A különféle fórumokon felbukkanó programismertető szerint a felcsúti Puskás Akadémia Sport- és Rendezvényközpontjában megtartott eseményen először levetítették a Semmelweis című filmet, majd Mészáros Lőrinc mondott ünnepi beszédet. Fellépett a Neoton Família és a Hooligans is, a kettő között egy meglepetésvendégként feltüntetett előadó szerepelt, róla derült ki, hogy Adamst rejti a titokzatos programpont. A Telex azt írta, hogy a zenész fellépéséért komolyan a zsebébe kellett nyúlnia Mészárosnak: 300-500 ezer dollárért szokott fellépni, ez átszámítva 105-175 millió forintot jelent.