Búcsúzik a Heti Válasz csapata

Búcsúzik a Heti Válasz csapata

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem maradt olyan felülete a Heti Válasz szerkesztőségének, ahol elbúcsúzhattak volna az olvasóiktól. Így most a kollégáikhoz fordultak, hogy valahol ezt megtehessék. Mint írták, múlt csütörtökön vált biztossá, hogy a nyomtatott Heti Válasz, majd a rendelkezésükre álló digitális és online csatornák után magát a lapkiadó kft.-t is felszámolják.

A búcsúlevelüket teljes terjedelmében közöljük.

Tisztelt Olvasónk!

Búcsúféle ez a levél. Hogy időleges vagy végleges, az idő dönti el. Ami bizonyos: Heti Válasz-formánkat végleg elvesztettük. Először az újjáépülésről szóló tervünk talált süket fülekre, aztán a lapkiadó kft. élére augusztus elején kinevezett új cégvezetés a digitális és az online kommunikációs csatornáinkat is bezárta. A bevételi forrásaitól így már teljesen megfosztott cég sem a hitelezők, sem a munkatársak, sem pedig az olvasók felé nem tudja teljesíteni, amit vállalt. A minap kiderült: a társaságot felszámolják.

Noha mi magunk is kárvallottjai vagyunk ennek a helyzetnek, jelezni szeretnénk: leginkább az olvasóinknak okozott veszteség bánt bennünket.

Más eszközünk nem maradt, így ezúton szeretnénk megköszönni kitartó szeretetüket, támogatásukat, biztató üzeneteiket, érkezzenek akár levélben, hozzászólásban vagy telefonon. Hálásak vagyunk olvasóinknak, hogy júniusban a legkeresettebb konzervatív lapként búcsúzhattunk az újságos standoktól.

A viszontlátás reményében:

a Heti Válasz csapata

Budapest, 2018. szeptember 5.

Címkék: média, Heti Válasz