DK: A kormány arról is adjon ki határozatot, hogy erős a forint és olcsó a benzin!

DK: A kormány arról is adjon ki határozatot, hogy erős a forint és olcsó a benzin!

Arató Gergely, a DK képviselője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. november 16-án (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A kormány határozatot adott ki arról, hogy a nyilvánvaló tények ellenére Magyarországon valójában sajtószabadság van, sőt hatékony az antikorrupciós stratégia is – emlékeztetett a DK kedden közleményében.

 – A Demokratikus Koalíció arra kéri a kormányt, hogy adjon ki határozatot arról is, hogy Magyarországon olcsó a benzin, erős a forint, kevesen haltak meg a járványban, Szájer József, Borkai Zsolt és Kaleta Gábor pedig keresztény, erkölcsös úriemberek – tettek hozzá.


A politikus által kifigurázott kormányhatározat hétfő este jelent meg, abban többek közt arról írnak, elutasítják „az Európai Bizottság megalapozatlan és politikailag motivált aggodalmait a magyarországi korrupcióellenes fellépéssel kapcsolatban”.

 

Címkék: Fidesz, DK