Drogdílereket és -fogyasztókat fogtak el Csörögön

Drogdílereket és -fogyasztókat fogtak el Csörögön

Csörög, 2022. szeptember 10. Kábítószergyanús anyag a Pest megyei Csörögön, egy családi házban, ahol hat embert elfogtak 2022. szeptember 7-én. Az elfogottak közül két embert kábítószer-kereskedelem bűntettével, négyet kábítószer birtoklása vétségével gyanúsítanak. MTI/Mihádák Zoltán

Fotó: Mihádák Zoltán

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elfogtak két kábítószer-kereskedőt és négy drogfogyasztót Csörögön - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon. A rendőrök szerdán csaptak le az 50 éves férfira és 30 éves élettársára, miután olyan információkat kaptak, hogy a páros kábítószerrel kereskedik. A házukban többféle kábítószergyanús anyagot találtak, amelyeket jelenleg szakértők vizsgálnak - írták.

A gyanú szerint a férfi és élettársa huzamosabb ideje értékesítettek speed és kristály nevű illegális szert, grammját 3500 forintért. Abban a házban árulták, ahol két kiskorú gyermeket neveltek, sőt a kicsik számára gond nélkül hozzáférhető és elérhető volt a szer - áll a közleményben.

A nyomozók a páros kapcsolatrendszerét is feltérképezték, ez alapján négy fogyasztót azonosítottak, aki a gyanú szerint rendszeresen járt hozzájuk.
Az előállítottak gyorstesztje pozitív lett. A fogyasztókat kábítószer birtoklása vétségével, a dílereket kábítószer-kereskedelem bűntettével gyanúsították meg.