Németországból jöttek, kábítószerrel volt tele a kocsijuk

Németországból jöttek, kábítószerrel volt tele a kocsijuk

Lefoglalt ecstasy-tabletták (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy Németországban élő magyar férfi és egy vele együtt élő román nő ellen folytat büntetőeljárást a rendőrség, miután 2000 adag ecstasy tablettát találtak náluk – derül ki a Police.hu-ról.

A 22 éves J. Jánost és a 35 éves I. Kincsőt a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozói a Barcsi Rendőrkapitányság járőreivel közösen fogták el Barcs közelében július 28-án kora este, amikor németországi lakhelyükről utaztak haza.

Az intézkedés alá vont jármű átvizsgálása során a nyomozók az utastérben két vákuumfóliás csomagot találtak, bennük 2000 darab ecstasytablettát. Az autóból előkerült ezen kívül 2 gramm kokain, amit két simítózáras tasak rejtett, de különböző kábítószer fogyasztásához és porciózásához használatos eszközöket és tasakokat, valamint félmillió forintnak megfelelő eurót is lefoglaltak a rendőrök. Az igazságügyi vegyészszakértő az elsődleges vizsgálata alapján a tablettákban MDMA-t, vagyis kábítószert azonosított.

A KR NNI nyomozói mind a két személyt jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer birtoklása bűntett elkövetésével gyanúsították meg, majd a Kaposvári Járási Ügyészségen kezdeményezték a bűnügyi őrizetbe vett terheltek letartóztatásának elrendelését.  

Címkék: kábítószer