Elárulta a kunhegyesi polgármester, a 60 éves korkülönbség ellenére mi a jó kapcsolat titka

Elárulta a kunhegyesi polgármester, a 60 éves korkülönbség ellenére mi a jó kapcsolat titka

Szabó András (Fotó: Facebook/Kunhegyes önkormányzata)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nagy port vert fel hétfőn az a hír, hogy Kunhegyes fideszes polgármestere, a 78 éves Szabó András egy nála 60 évvel fiatalabb, a 18. életévét épp csak betöltött lányt vett feleségül, akinek már van egy 4 éves kisfia. 

A polgármester eddig nem nyilatkozott, de a Tények Plusznak beszélt a kapcsolatukról. Elismerte, hogy volt, aki a szemére vetette a házasságot, és azt mondta, hogy túlzottan idős vagy a feleségéhez. – Szeretjük egymást, meg úgy gondoljuk, hogy még biztos lesz néhány év, amikor sokat tehetünk a családjainkért – fogalmazott ezzel kapcsolatban a polgármester, aki szerint kapcsolatuk titka az, hogy jól megértik egymást és hasonlít az értékrendjük.

Mint hozzátette, az életkorbeli különbség nem téma kettejük között.

– Fel sem merül ilyesmi, hogy ki hány éves, rettenetesen tiszteljük egymást. Soha nem is veszekedtünk, és úgy gondolom, minden rendben van és minden rendben is lesz, amíg nekem más problémáim nem lesznek – mondta Szabó.