Előkerült Müller Cecília

Előkerült Müller Cecília

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) által közzétett képen Müller Cecília országos tiszti főorvos a Pesti úti idősotthonban 2020. április 9-én. Az otthonban több mint százan megfertőződtek koronavírussal, öten közülük meghaltak. MTI/NNK

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy nappal azután, hogy megírták, hogy az országos tiszti főorvos, Müller Cecília már egy hete (utoljára december 8-án volt látható) nem jelenik meg nyilvánosan az operatív törzs napi sajtótájékoztatóján, amelynek amúgy március óta az arca és főszereplője szokott lenni, Orbán Vikor a Facebook-oldalán tett közzé fotót róla – jelentette a Telex.

Mint megjegyzik: a kormányfő Facebook-oldalán sokat nem írtak a fotók mellé, a képeket pénteken, a kora reggeli órákban tették közzé.

https://www.facebook.com/orbanviktor/posts/10158837951441093

Az országos tiszti főorvos napokon át tartó hiánya szokatlan volt, ezért, ahogy tegnap írta a portál, szerették volna megtudni, mi lehet ennek az oka. Megkérdezték, hogy az év végén esetleg szabadságra ment-e, vagy valamilyen más okból nem szerepel a tájékoztatókon Müller Cecília. De hiába tettek fel írásban már napokkal ezelőtt is erre vonatkozó kérdéseket, sem az operatív törzs sajtóközpontja, sem az NNK sajtóosztálya nem reagált a Telex megkeresésére.