Előkerült Orbán Viktor

Előkerült Orbán Viktor

Az áradó Rába folyó 2023. augusztus 5-én (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az elmúlt napok súlyos esőzései miatt kialakult árvízről egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országos Műszaki Irányító Törzsnél (OMIT), ahol a szervezet vezetőivel együtt áttekintették a helyzetet – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. A kormányfő meghallgatta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) védelmi szervének jelentését az eddig elvégzett munkáról és a további feladatokról.

Megállapították, hogy az elmúlt években végrehajtott árvízvédelmi fejlesztések és az új létesítmények jól vizsgáztak, a szakemberek helyt állnak és képesek megvédeni az emberek biztonságát és vagyonát az árvizektől. Orbán Viktor köszönetet mondott a munkájukért.

Orbán Viktor a mostani előtt egy hete nem szerepelt a nyilvánosság előtt Orbán Viktor és a közösségi oldalán sem posztolt. A Magyar Hang ezért megkérdezte sajtófőnökét, hogy vajon a kormányfő megkezdte-e már szokásos nyári szabadságát. – A miniszterelnök dolgozik, nincsen szabadságon – közölte megkeresésünkre Havasi Bertalan.

Címkék: Orbán Viktor