Ez a két üzletlánc is nyitva lesz december 24-én

Ez a két üzletlánc is nyitva lesz december 24-én

Fotó: Unsplash/Alexandru Tugui

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Tesco áruházak nyitva tartanak december 24-én délig, a vásárlói igények kielégítése végett – áll a cég közleményében. December 23-án ráadásul hosszított nyitvatartással várjak a vásárlókat.

„Mindezen túlmenően bérleti szerződéseink is köteleznek bennünket a nyitvatartásra; a saját tulajdonú ingatlanjainkban pedig, amelyekben a nagyobb hipermarketek mellett üzletsort is üzemeltetünk, felelősséggel tartozunk a több száz, jellemzően kis- és középvállalkozó bérlőnk iránt, akik alappal számítanak arra, hogy a Tesco áruház nyitva tart és működik" – fogalmaztak. A Tesco szerint a vásárlók igénylik is az utolsó pillanatos bevásárlás lehetőségét, különösen azok, akik  december 23-án hosszabbított munkaidőben dolgoznak. Ezzel párhuzamosan családbarát munkahelyként a cég lehetővé teszi munkatársainak, hogy jelezzék, mely napokon vagy napszakban nem tudnak műszakot vállalni, és a dolgozói igényeket szem előtt tartva készítik a beosztásokat december 24-én is.

Ugyancsak hétfőn jelentette be az Auchan áruházak is, hogy december 24-én délig nyitva lesznek. Mint közölték, hogy a tapasztalataik szerint sokaknak szükségük lehet valamire ilyenkor is. Másrészt azoknak is szeretnének kedvezni, akik reggeli sütésű kenyeret, kalácsot szereznének be a többnapos ünnepre. Az Aldi sem állt be sorba, még múlt pénteken jelentette be, hogy sok más kiskereskedelmi lánccal ellentétben nyitva lesz december 24-én.  

A december 24-én zárva tartó üzletek listáját ITT közöltük.