Fejenként ezer forintból ünnepelhetik magukat a pedagógusok

Fejenként ezer forintból ünnepelhetik magukat a pedagógusok

Képünk illusztráció

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– És ezt is megértük! Méltó ünneplést finanszíroz a tanker! „Ereszd el a hajam!”. Lesz ám bulika! – Ezzel a szöveggel posztolta ki a Facebookra a pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, hogy milyen üzenetet kaptak a Bel-Pesti Tankerületi Központhoz tartozó iskolák pedagógusnap előtt. A 444.hu által szemlézett bejegyzésből kiderül, a tanároknak fejenként ezer forintot biztosítanak  a „méltó” pedagógusnapi összejövetel megtartására.

 „Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Bel-Pesti Tankerületi Központ az idei pedagógusnap alkalmából 76 000 forint keretösszeget biztosít az Ön Intézménye részére a méltó összejövetel megtartására, állományi összlétszám, összes dolgozók részére, 1000,-/fő összeghatárig. Fentieknek megfelelően kérjük, hogy tervezzék meg az összejövetel megtartásához szükséges beszerzést, és annak megfelelően utólag a 4. számú kötelezettségvállalási bizonylatot a majdani számlákkal együtt szíveskedjenek kiállítani részünkre és 2022. 06.30.-ig elszámolni vele a pénztárban” – olvasható a tankerületi központ levelében.

 A 444.hu úgy tudja, a bel-pesti összeg pedig még csak nem is kirívó, van, ahol fejenként 700 forintból lazulnak majd június 5-én. A Magyar Hang úgy tudja, a pedagógusnapi támogatások az ország több régiójában is fejenként 700-2000 forint között járhatnak.