Gyurcsány Ferenc: Azonosan gondolkodunk az ország előtt álló legfontosabb dolgok többségéről

Gyurcsány Ferenc: Azonosan gondolkodunk az ország előtt álló legfontosabb dolgok többségéről

Gyurcsány Ferenc 2021. március 7-i videójában (Forrás: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mi tartja össze az ellenzéket? – címmel tett közzé Facebook-bejegyzést vasárnap Gyurcsány Ferenc. A Demokratikus Koalíció elnöke szerint „például az, hogy azonosan gondolkodunk az ország előtt álló legfontosabb dolgok többségéről.”

– Hosszú évek óta arról beszél a DK, hogy meg kell törni a Fidesz egy szűk, csak a kiváltságos réteget kedvezményező politikáját. Szóval ahogy mondtuk és mondjuk, meg kell teremteni a sokak Magyarországát. Programunk nem változott. Klára két hete is erről beszélt, amikor elvállalta az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltségéért való kihívást – írta Gyurcsány Ferenc.

A volt kormányfő egy nappal azt követően, hogy Karácsony Gergely is bejelentette, megméretteti magát az ellenzéki összefogás közös miniszterelnöki jelöltségéért, arról értekzett: „Talán emlékeznek, cserbenhagyott sokak és kiváltságos kevesek Magyarországáról szólt, és ennek meghaladására adott programot. Tegnap Karácsony Gergely a fentiekkel megegyező helyzetelemzést és programot mutatott be.”

Gyurcsány Ferenc hozzátette: „A politikában nincs szerzői jog. Éppen azért dolgozunk, hogy egyre többen gondolják és képviseljék azt, amit mi. Ha innen nézzük, akkor ez a mi sikerünk, de valójában közös siker.”