Gyurcsány Ferenc Magyar Péterre utalva: Lő mindenre, mindenkire, minden irányba

Gyurcsány Ferenc Magyar Péterre utalva: Lő mindenre, mindenkire, minden irányba

Gyurcsány Ferenc 2021. március 7-i videójában (Forrás: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A fülkeforradalomnak nevezett csúfság nyilvánvalóan meg fog bukni – erről írt Gyurcsány Ferenc DK-elnök, volt kormányfő közösségi oldalán hétfőn. Szerinte általában is igaz, hogy „a nép, a mélyben lévő sokaság – és nem az elégedetlen elit – valójában nem felfordulást akar, hanem jobb életet, kiszámítható rendet. (...) Orbán fülkeforradalma ráadásul se jobb életet, se kiszámítható rendet nem hozott. Éppen ellenkezőleg”.

Úgy vélte, Orbán rendszere valójában nem is akar békét teremteni, „a csendes és folyamatos polgárháborúskodásban érdekelt”. – Mintha megjelent volna még egy szereplő, aki ugyanezen a politikai kultúrán nevelkedve újra kívánja tölteni a fülkeforradalom fegyvereit. A népre hivatkozva, a lényegről semmit se mondva lőni mindenre, mindenkire, minden irányba. A forradalmak elbuknak. A nép nem forradalmat akar, hanem nyugodt életet – tette hozzá. Ugyan a DK-elnök nem nevesítette, de feltehetően Magyar Péterre, a Tisza Párt alelnökére utalt.

Címkék: Gyurcsány Ferenc