Gyurcsány Ferenc: Orbán náci, politikai szörny, mentálisan beteg

Gyurcsány Ferenc: Orbán náci, politikai szörny, mentálisan beteg

Gyurcsány Ferenc 2022-es évértékelője (Fotó: György Tücsök)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Orbánnak nincs mondanivalója az egyetemes emberi fajról. Isten népéről. Miközben tudja, hogy a magyar is kevert világú nemzet, mint mindegyik, de mégis: náci módon magyar különlegességről, kiválasztottságról beszél és így cselekszik – erről írt közösségi oldalán Gyurcsány Ferenc DK-elnök, volt miniszterelnök, aki később további, a hazai közéletben is szokatlanul szélsőséges jelzőkkel illette Orbán Viktor kormányfőt.

Gyurcsány ugyanis azzal folytatta: „Orbán náci politikus. Mert a magyart fajnak, kiválasztottnak, felsőbbrendűnek tekinti, magát pedig az emberi világ feletti létvaló kiválasztottjának. Politikai szörny, mentálisan beteg”.

A DK elnöke ezt követően felsorolta, ő és családja hogyan szokott segíteni másoknak, például szerinte fizetésük nagy részét ismeretlen rászorulók kapják. – Kormányunk szerint viszont gondolj csak magadra! Csak magadra! Legyél önző! Önző ember, önző rokon, önző falu-, városlakó. Legyél önző magyar! És vess meg mindenki mást! Valójában ezek a nemzeti, emberi út nagy kérdései. Merre menjünk? Ki vagy? Milyen legyen az ország? – zárta posztját.