Hadházy Ákos letépte a kormány sorosozó konzultációs plakátját

Hadházy Ákos letépte a kormány sorosozó konzultációs plakátját

Hadházy Ákos letépi a kormányzati plakátot

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Letépte a kormány egyik sorosozós nemzeti konzultációs plakátját Hadházy Ákos független parlamenti képviselő – mindezt egy Facebook-videóban meg is örökítette.

Mint bejegyzésében írta, „már nincs helye a finomkodásnak, mert a kormány nagyon bedurvult. Az eddigieknél sokkal határozottabban kell cselekedni, több kell a kommunikációs akcióknál. Rá kellett jönnöm, hogy itt már nem elég csak matricázni, sokkal többet és sokkal határozottabban kell tenni a propaganda ellen, az egyértelműen kommunista és fasiszta rendszert idéző propaganda ellen.”

„Ha sok év múlva az unokánk megkérdezi, hogy hogyan nézhettük tétlenül ezt a rengeteg hazugságot és uszítást, mit fogunk mondani neki? Be kell vallanom, hogy csak most olvastam a »nemzeti konzultáció« teljes szövegét és az annál is undorítóbb, mint amit eddig gondoltam róla. De azt is el kell mondanom, hogy sajnos az asztalon hagytam a »kérdőívet«, amit a gyermekeim elolvastak és mélyen meg voltak rajta döbbenve. Ezután ültem autóba, hogy befejezzem amit elkezdtem és a korábban felmatricázott plakátot le is tépjem.”

Feltette a kérdést, hogy mit mondunk majd kifogásnak, miért nem léptünk fel ez ellen? „Féltünk a pár tízezres büntetéstől? Vagy féltettük az állásunkat? Mit? A plakát letépésével, firkálással matricázással amúgy bűncselekményeket akadályozunk meg: a közösség elleni uszítást mindenképpen, a tiltott pártfinanszírozásra és a hűtlen kezelésre »csak« felhívjuk a figyelmet” – írta.