Hadházy az MTVA székháza mellől fog propaganda elleni törvényjavaslatot benyújtani

Hadházy az MTVA székháza mellől fog propaganda elleni törvényjavaslatot benyújtani

Hadházy Ákos sátra az MTVA előtt (Fotó: Hadházy Ákos / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Ma innen az állami tévé székháza elől fogom benyújtani azt a törvényjavaslatot, amely megtiltaná a fizetett kormányzati hirdetéseket, azaz a folyamatos Fidesz-kampányt – jelezte Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő szerdán közösségi oldalán.

Mint írta, ezen kívül nem is tervez több törvényjavaslatot benyújtani a következő években, „hiszen amíg a propagandagépezet létezik, az égadta világon nincsen semmi értelme”. – Tisztában vagyok azzal, hogy egy hét sátrazás nem elegendő nyomásgyakorlás ahhoz, hogy a Fidesz lemondjon a hatalmát fenntartó folyamatos hazugságkampányról. Ugyanakkor remélem, hogy így nagyobb figyelmet kap, mintha egyszerűen benyújtanám, majd egy Facebook-posztban sajnálkoznék, amikor valamelyik bizottság még azt sem engedi, hogy a parlament megtárgyalja – fejtette ki.

Posztját azzal zárta, hogy arra kérte követőit, pénteken 17.30-kor vonják blokád alá az MTVA-t.

A politikus múlt héten közölte: egy héten át, november 4-ig az MTVA székházával szemben fog sátrazni, hogy tiltakozzon az állami propaganda ellen.

Címkék: Hadházy Ákos, MTVA