Hadházy: „Az Orbán család hatvanpusztai kúriáján gőzerővel folytatódik az elképesztő építkezés”

Hadházy: „Az Orbán család hatvanpusztai kúriáján gőzerővel folytatódik az elképesztő építkezés”

A hatvanpusztai birtok (Fotó: Hadházy Ákos Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az eddig látottnál is grandiózusabb föld alatti munkálatokba kezdtek az Orbán család hatvanpusztai birtokán – közölte a Facebook oldalán Hadházy Ákos.

A független országgyűlési képviselő felidézte, hogy nagyjából fél év alatt derítette ki, hogy a területen mélygarázsra és gazdasági porta építésére kértek és kaptak építési engedélyt. Ehhez képest szerinte most az látszik, hogy két, emeletes kúriaépület szinte teljesen kész. Az összesen körülbelül 1000 négyzetméteres, három föld alatti terem és onnan az egyik kúriához vezető alagút is elkészült. – A lédózerolt műemlék istálló helyén egy az eddiginél is grandiózusabb föld alatti létesítmény készül (benne két medence?) – írta még, hozzátéve, hogy emellett „felépült egy kertészlakás (vagy ez a „gazdasági portaépület”, amire az engedélyt kapták?), tőle nem messze egy ismeretlen célú, körülbelül 100 négyzetméter területű föld alatti építmény kezdeménye látszik”.

Security Check Required

Hadházy Ákos arról is írt, hogy a miniszterelnök „működteti a propagandagépezetet amivel sok millió honfitársunk elől elzárhatja az alcsútdobozi luxus látványát”. – A miniszterelnök a járványt propagandavideók készítésével és adatok eltitkolásával akarja legyőzni. Eközben azoknak, akik alól egyik napról a másikra csúszik ki a talaj, nem hajlandó semmilyen segítséget sem adni – írta a politikus.