Hír TV: Normális dolog, hogy Magyar Péter rögzíthette a saját felesége telefonbeszélgetéseit?

Hír TV: Normális dolog, hogy Magyar Péter rögzíthette a saját felesége telefonbeszélgetéseit?

Magyar Péter (Fotó: Magyar Hang/Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Normális dolog, hogy Magyar Péter rögzíthette a saját felesége telefonbeszélgetéseit? – erről indított szavazást oldalán a Hír TV, a Facebookon is feltéve a nap kérdését. Az ugyanakkor nem világos, honnan származik az értesülésük, hiszen az ügyvéd eddig csupán arról beszélt, hogy vannak hangfelvételei, melyek kapcsolódnak Varga Judithoz és Gulyás Gergelyhez, illetve a Völner-Schadl-ügyhöz. A csatorna ugyanakkor feltételes módban fogalmazta meg, hogy „rögzíthette”, tehát egyértelműen kijelenteni valószínűleg nem akarta a dolgot. A honlapon szavazni ugyan lehet, de az eddigi eredményről ezt követően nem tudunk tájékozódni. A Hír TV Facebook-oldalán felbukkant Magyar Péter is, aki hozzászólásában azt írta: „Igen, mivel előtte elmondta nekem, hogy ez egy maffia, amiből nem lehet kilépni. Látom izgultok. Van miért. Gondolom az nem baj, hogy mások is felvették, amiről otthon beszélünk.”

– Gulyás Gergelytől és Varga Judittól vannak információm, de nem mondtam, hogy csak tőlük – jelentette ki a szerdai ügyészségi meghallgatása után Magyar Péter. Elmondása szerint ő készítette a felvételeket, amikor megtudta, hogy „ez egy maffiaállam, amiből nagyon nehéz kiszállni”. Arról, hogy miért csak most állt elő ezekkel az állításokkal, noha elmondása szerint hónapok óta a birtokában vannak a bizonyítékok, azt mondta: „Eddig védtem a családom, most őket már nem tudom, de az országot még talán igen.” Magyart március 26-ára idézték be újabb kihallgatásra, akkor viheti be magával a rendelkezésére álló bizonyítékokat.