Hollik István szerint Magyar Péter erőszakoskodó őrültként jön majd ki az ügyészségről

Hollik István szerint Magyar Péter erőszakoskodó őrültként jön majd ki az ügyészségről

Hollik István kormányszóvivő és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2019. április 18-án (Fotó: Bodacz Péter/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Magyar Péter a baloldal hőseként ment be az ügyészségre, és úgy jön ki, mint egy erőszakoskodó őrült. Ilyenek ezek a baloldali hősök... – így reagált a Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvételre Hollik István, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója kedd délelőtt Facebook-bejegyzésben.

Vagyis egyértelműen a kormányzati irányvonalat követi a bejegyzés, a Varga Judit Facebook-oldalán megjelent narratíva alapján erőszakoskodóként festi le Magyar Pétert, a hangfelvételen Varga által tett állítást viszont figyelmen kívül hagyja, vagyis hogy Rogán Antalék kihúzattak dolgokat  a Völner-Schadl-ügy vádiratából. A hetekkel ezelőtt eltűnt Gulyás Gergely is megjelent, egy rövid videón olvasta fel néhány mondatos szövegét – természetesen a kormánypropaganda kontextusában. A megafonosok is ezt harsogják Deák Dánieltől Trombitás Kristófig.