Ismét „gyurcsányozott” egyet a Fidesz, most Karácsony Gergely programbemutatójára reagálva

Ismét „gyurcsányozott” egyet a Fidesz, most Karácsony Gergely programbemutatójára reagálva

Hollik István (Forrás: a politikus Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Gyurcsány Ferenc tollba mondta – ezzel kommentálta a Fidesz azt, hogy Karácsony Gergely szombaton délelőtt bemutatta a „jóvátétel” programját. Az ellenzéki miniszterelnök-jelölti aspiráns kétszer kilenc pontban mutatta be, hogy mihez kezdene kormányon, ám a konkrétumokra már nem reagált a kormánypárt.

A főpolgármester programjában valójában Gyurcsány Ferenc politikája köszön vissza, ami újabb bizonyíték arra, hogy „Karácsony Gergely 99 százalékban Gyurcsány Ferenc” – ezt mondta az MTI-nek konkrétumok említése nélkül Hollik István Karácsony Gergely programbemutatója után. – Ők ketten a múlt politikáját hoznák vissza, amire az emberek egyszer már nagyon határozottan nemet mondtak, azért, mert a baloldal politikája, Gyurcsány Ferenc politikája a csőd szélére sodorta Magyarországot – fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Azt is hozzátette, hogy az eddigi baloldali programokból világosan látszik, hogy Gyurcsányék mit akarnak valójában: „adóemelést, az otthonteremtés leépítését, a rezsicsökkentés eltörlését és a fizetős egészségügy visszaállítását”.

Lapunk is beszámolt róla, hogy Karácsony Gergely szombaton délelőtt kétszer kilenc pontban foglalta össze, „mivel tennék jóvá” az elmúlt bő tíz év intézkedéseit, illetve „az elhibázott válságkezelést”. Ebben olyanok szerepelnek, mint egyszeri, félmillió forintos támogatás az egészségügyi és szociális dolgozóknak, a rabszolgatörvény eltörlése, Tiborcz- és Mészáros-adó, új trafikszabályozás.