Ismét megjelent az Index vezetésében Balogh Ákos Gergely

Ismét megjelent az Index vezetésében Balogh Ákos Gergely

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Visszakerült az Index impresszumába Balogh Ákos Gergely – a változást a 24.hu vette észre. A korábban egyszer már menesztett főszerkesztő-helyettes neve mellett ezúttal az látható, hogy tartalom- és üzletfejlesztési vezető.

Balogh Ákos Gergely azután került az Indexhez, hogy a teljes korábbi szerkesztőség felállt – azóta megalapították Telex néven új oldalukat – és elkezdtek a helyükre új csapatot toborozni. Főszerkesztő-helyettesi pozíciót töltött be, néhány cikket is írt. Egy hónappal ezelőtt azonban kirúgta Szombathy Pál – akkori főszerkesztő – arra hivatkozva, hogy eltérő elképzeléseik vannak a hírportálról és a főszerkesztő-helyettesek szerepéről.

Nem sokkal a döntés után ugyanakkor Szombathy Pál is távozott, amikor a felerészben Vaszily Miklós – a TV2 csoport elnöke, az Echo Tv és az MTVA volt vezérigazgatója – tulajdonában álló Indamedia felvásárolta az Index részvényeit. Azóta Fekete-Szalóky Zoltán tölti be a megbízott főszerkesztői posztot.