Két embert próbált meggyilkolni egy férfi Hódmezővásárhelyen

Két embert próbált meggyilkolni egy férfi Hódmezővásárhelyen

Rendőr és rendőrautó (Fotó: Rendőrség)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Két embert próbált meggyilkolni a megalapozott gyanú szerint egy férfi csütörtökre virradóra egy hódmezővásárhelyi tanyán, mindketten életveszélyes sérüléseket szenvedtek – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-t.

Szanka Ferenc közölte, a gyanúsított csütörtökön éjjel 2 óra körül rúgta be egy hódmezővásárhelyi tanya kapuját, majd egy késsel többször megszúrta azt ott lakó idős férfit és annak lányát. A gyanúsított ezután a zajra felébredő unokára támadt, de őt sikerült a sérült édesanyjának megvédenie, és a rendőrséget értesítenie. A két sértettet életveszélyes sérülésekkel szállították a szegedi klinikára. A minősített emberölés bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés-elrejtőzés, valamint a büntetőeljárás meghiúsítása, valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a gyanúsított letartóztatásának elrendelését – tudatta a csoportvezető ügyész.