Kétéves kisgyerek fulladt bele a kerti medencébe Pilisen

Kétéves kisgyerek fulladt bele a kerti medencébe Pilisen

Gyertya (Fotó: Pixabay.com)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kétéves kislány esett a kerti medencébe Pilisen szombaton. Bár a Magyar Gyermekmentő Alapítvány munkatársai hosszasan küzdöttek az életéért, de már nem tudták megmenteni – írta a Blikk hétfőn. 

Hozzátették: ugyanezen a napon egy hároméves kisfiút is ki kellett menteni egy balatonszárszói kerti medencéből, mert már lefelé süllyedt a vízben, de őt szerencsére sikerült megmenteni a kiérkező hatóságoknak.

– Tapasztalataink szerint a kerti medencés balesetek többnyire akkor történnek, amikor a felnőttek a házban vannak, a gyermekek pedig kihasználva a pillanatnyi figyelmetlenséget, kiszöknek a medencéhez. Javasoljuk, hogy a kerti medencéket, tavakat kerítsék körbe, vagy fedjék le, amikor használaton kívül vannak, vagy zárják kulcsra a bejárati ajtókat, földszinti ablakokat – írta közösségi oldalán a Gyermekmentő Alapítvány.

Vigyázzunk a kerti medencékkel! Tegnap budapesti egységünk Pilisre kapott riasztást egy 2 éves, medencébe esett...

Közzétette: Magyar Gyermekmentő Alapítvány – 2022. június 19., vasárnap