Kirúgták Puzsér Róbertet a Hír Tv-től

Kirúgták Puzsér Róbertet a Hír Tv-től

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szerda délelőtt elbocsátották a Hír Tv-től Puzsér Róbertet – derül ki a szabadságáról visszatért publicista Facebook-posztjából.

Puzsér Róbertnek állandó rovata van a Magyar Hangban, a Hír Tv-ben pedig Sznobjektív címmel volt műsora, emellett pedig szerepelt a hatalomátvétel napján megszüntetett Szabadfogásban is. Ez Kötöttfogás néven folytatódott a Magyar Hang Facebook-oldalán.

Puzsér Róbert

Hír TV. Délelőtt megbeszélés. Természetesen kirúgtak. Két fős kivégzőosztag. Egyikük ifjú NER-lovag: piperkőc, harmincas csávó, karizmátlan jelenlét, remegő kéz, lila nadrág, citromsárga zokni,...

Puzsér bejegyzésében azt írta: „két fős kivégzőosztag” várta. „Egyikük ifjú NER-lovag: piperkőc, harmincas csávó, karizmátlan jelenlét, remegő kéz, lila nadrág, citromsárga zokni, barna cipő. Az az érzésem, inkább partizna Tiborczal – abban van otthon. Másikuk idősebb nő, tekintete metsző és rideg: jeges megvetés, undorral vegyes közöny. Ő a politikai biztos: a komisszár elvtársnő – ebből a típusból töltötték fel az ÁVH-t.”

A tények és a lényeg

Vitatkozom, kritizálok, vagy épp rajongok. Nem az akadémiai híradó vagyok, és nem egy szekta főpapja.

„Sajnálom a Sznobjektívet – szerettem. Legalább nem alakoskodtak, nem hazudoztak, nem kerestek érveket, hogy miért is kell megszüntetni egy független, kiegyensúlyozott és nézett műsort. Politikai leszámolás volt, és ezt nem is próbálták tagadni. Talán büszkék is rá” – írta a posztban.

Az Azonnalinak nyilatkozva azt mondta Puzsér, lehetséges, hogy a Youtube-on folytatni fogja a Sznobjektívet.

Nem felejtünk, Péter - a Hír Tv bekebelezéséről

Mi maradtunk, akik voltunk, egyszerűen csak nem a miniszterelnökhöz, hanem értékrendünkhöz maradtunk hűek.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.