Kórházba került koronavírus miatt a KDNP-s Aradszki András

Kórházba került koronavírus miatt a KDNP-s Aradszki András

Aradszki András (Fotó: KDNP és frakciója / Facebook-oldal)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Dr. Aradszki András, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciójának tagja, az Országgyűlés jegyzője megfertőződött a koronavírussal és emiatt kórházi ellátásra szorul. Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki! – erről írt a KDNP az MTI-hez eljuttatott közleményében csütörtökön este. Azt már a hét elején is lehetett tudni, a politikus megfertőződött a betegséggel, ám akkor még kórházi ellátásról nem volt szó. – A koronavírus-tesztem pozitív lett. A kötelező karantén idejét töltöm. Amint a tesztem negatív lesz, folytatom a munkámat – mondta a képviselő a hét elején egy érdi portálnak.

Aradszki már nem az első politikus, aki koronavírus miatt kórházba kerül, így járt például Pikó András nyolcadik kerületi polgármester is, ahogy Borbély Lénárd, Csepel vezetője is, de már mindketten jól vannak. A miniszterek közül eddig Varga Judit és Szijjártó Péter esett át a betegségen, míg Süli János karanténban várja, kiderüljön, elkapta-e a vírust. A járvány ellen aktív szerepet vállaló Semmelweis Egyetem rektora, Merkely Béla is koronavírussal van otthonában karanténban.