Koronavírusos lett az egykori szövetségi kapitány

Koronavírusos lett az egykori szövetségi kapitány

Gellei Imre, Garami József és Csank János egykori szövetségi kapitányok a magyar labdarúgás napja alkalmából rendezett ünnepségen a budapesti Danubius Hotel Arenában 2016. november 25-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elkapta a koronavírust, és kórházba került Csank János - derült ki a Hódmezővásárhelyi FC közleményéből. „Elmarad a Vác FC – Hódmezővásárhelyi FC NB III-as labdarúgó összecsapás, a hazaiak kérték a találkozó elhalasztását, mivel több játékosuk és a vezetőedzőjük, Csank János is koronavírusos lett” – írták a hódmezővásárhelyiek.

A 74 éves szakember 1996 és 1998 között a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya volt, jelenleg az NB III-as Vác vezetőedzője.

A Vác FC honlapjáról kiderül: néhány nappal ezelőtt Csank János szakmai igazgató tüdőgyulladást kapott, amely miatt a váci kórházba szállították, ahol kétszer le is tesztelték és a második teszteredménye pozitív lett.