Kovács Gergely: A Normafánál eddig 450 fát vágtak ki

Kovács Gergely: A Normafánál eddig  450 fát vágtak ki

Kovács Gergely (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A Normafánál eddig 450 fát vágtak ki a látogatóközpont meg az új út miatt. A Városligetben öt fáért tüntetnek, itt pedig hasonló folyamat zajlik észrevétlenül – mondta a Magyar Hangnak adott interjújában Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke, XII. kerületi önkormányzati képviselő.

A fideszes Pokorni Zoltán vezette önkormányzat kapcsán arról is beszélt, hogy nagyon nehéz tőlük információt szerezni. – Harminc napon belül kell válaszolniuk, ők pedig tartják a 29 nap, 22 órás határidőt. Sőt a helyzet mostanában szürreálisabb lett: az utolsó pillanatban elküldenek egy beszkennelt linket. Ám hiába pötyögöm be a 150 karaktert, ott nyoma sincs annak, amit kértem – fogalmazott.

Hozzátette: „A legszürreálisabb a közbeszerzések intézése. A kerületben – nem hiszem, hogy ez annyira különös lenne – a közbeszerzési pályázatokon érdemi verseny nincs. Igazából én is tudom előre, hogy ki fog nyerni.”

Kik ezek a győztesek? Hogyan szállja meg a NER-oligarchia a XII. kerületet? Ki a valódi főnök a Hegyvidéken? Mihez kezd a Kutyapárt, ha bejut a Parlamentbe? Együtt vagy külön indul a Kutyapárt? A válaszokat keresse a teljes interjúban, a Magyar Hang augusztus 28-án megjelent 2020/35. számában. A Digitalstandon is!

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában! És hogy mit talál még a 2020/35. számban? Itt megnézheti!