Közös polgármesterjelöltet mutatott be Kunhalmi Ágnes és Dobrev Klára Szolnokon

Közös polgármesterjelöltet mutatott be Kunhalmi Ágnes és Dobrev Klára Szolnokon

Közös polgármesterjelöltet mutatott be Kunhalmi Ágnes és Dobrev Klára Szolnokon (Fotó: MSZP)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Györfi Mihály szolnoki MSZP-s alpolgármestert látná szívesen polgármestereként a szocialista párt és a DK is – jelentette be az MSZP társelnöke, Kunhalmi Ágnes és Dobrev Klára, a DK EP-listavezetője, a párt árnyékkormányának vezetője pénteken. Györfit a Párbeszéd is támogatja.

A szocialisták szerint a Fidesz Szolnokon is legyőzhető, amire Györfi Mihály, az ellenzék közös polgármesterjelöltje a garancia, olyan várost szeretne létrehozni, amely békés és gondoskodó. Szolnoknak változásra van szüksége, itt a lehetőség arra, hogy a város egész közössége gyarapodhasson és a fejlődés útjára álljon – írták közleményükben a szocialisták.

A DK azt közölte, a tavaly novemberben bejelentett választási együttműködési megállapodásuk értelmében támogatják a szocialisták jelöltjét. – Györfi Mihály a városban jól ismert, tapasztalt városvezető szakember, aki képes lesz Szolnokot újra a fejlődés útjára állítani, és leváltani a várost a csőd közelébe juttató fideszes pártkádert, Szalay Ferencet – jelezték.

Györfi Mihály immár a harmadik ellenzéki polgármesterjelölt Szolnokon. Az LMP még tavaly májusban jelentette be, Tóth Áront indítják a posztért, míg a Momentum októberben közölte: Miskolczi Lászlót támogatják.

Címkék: MSZP, Momentum, DK, Szolnok