Kubatov Gábor: HADHÁZY, TE EGY HITVÁNY EMBER VAGY! PONT!

Kubatov Gábor: HADHÁZY, TE EGY HITVÁNY EMBER VAGY! PONT!

Kubatov Gábor (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Reagált Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke, nem mellesleg a Fidesz pártigazgatója, arra a kellemetlen incidensre, hogy a Fradi hivatalos Facebook-oldalának sikerült az alábbi szavakkal minősítenie Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőt: „Hitvány ember vagy. Pont”.

Mint Kubatov szombaton írta, „tegnap a Fradiban dolgozó egyik kollégámnak elfogyott a türelme. Hadházy Ákos ugyanis a koronavírus-járvány legnehezebb napjaiban, politikai haszonszerzés céljából a magyar életekért nap mint nap harcoló mentősökre támadt. Hazugságokkal gyalázta, sértegette a mindennapok hőseit. Az FTC-t igyekszünk távol tartani a politikai kinyilatkoztatásoktól, ez nálunk alapelv. Kollégám figyelmetlen volt, hibázott, amikor magánvéleményét, véletlenül a klub nevében kommentelte”. – Én azonban egyetértek vele: HADHÁZY, TE EGY HITVÁNY EMBER VAGY! PONT! – zárta bejegyzését Kubatov Gábor.

Hadházy Ákos egyébként az ügy kapcsán jelezte: természetesen nem az életekért küzdő mentős személyzetet támadta, ezzel vádolni őt „a legócskább propagandafogás”.

Kubatov posztját Hadházy Ákos sem hagyta szó nélkül. – Azt azért árulja már el, tisztelt képviselő úr, hogy miként támadtam én az életekért küzdő mentősökre!? Én mindössze – egy mentős által nekem küldött képpel – rámutattam arra, hogy az OMSZ vezetése nem mond igazat, mert a mentősök leterheltsége sokkal nagyobb, mint amit beismernek. Hitványság lenne rámutatni a valós problémákra? A tegnap óta a propagandából áradó szenny csak meggyőzött róla, hogy igazam van. A mentősök is, de az egész ország is megérdemelné végre az őszinte beszédet, de önök pont ettől rettegnek! – írta Hadházy. Cikkünk frissítésekor egyébként Hadházy kommentje 1,2 ezer lájknál jár, míg Kubatov eredeti posztja 786-nál.