Még kérdéses, mit szól Puzsér Róbert felvetéséhez a Kutyapárt

Még kérdéses, mit szól Puzsér Róbert felvetéséhez a Kutyapárt

Puzsér Róbert (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egyelőre nem foglalkozott a Kétfarkú Kutyapártban a főpolgármesterjelölt-állítás kérdésével, így azzal sem, hogy mit gondol a tagság Puzsér Róbertnek arról a felvetéséről, hogy szívesen lenne a Kutyapárt főpolgármester-jelöltje – ezt közölte a Magyar Hanggal Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutyapárt elnöke.

Puzsér Róbert, aki a 2019-es önkormányzati választáson független főpolgármester-jelöltként indult el Sétáló Budapest programjával, a Magyar Hangnak adott interjúban azt mondta: ha a Kutyapárt felkérné, hogy legyen a jelöltjük, elvállalná, „de forszírozni nem fogja”. A publicista azt is elmondta: az egyetlen hiteles ellenzéki szervezetnek ma a kutyapártot tartja.

– Az teremtene világos helyzetet, ha a kutya párt akárhogyan állást foglalna: akár beállna Karácsony mögé, akár beállna Puzsér mögé, akár elindítana egy saját jelöltet. Ha pedig a kutyapárt jelöltje megígéri, hogy megvalósítja a belső városrész autómentesítésére vonatkozó programunkat, akkor minden erőnkkel támogatni fogjuk őt, győzelem esetén pedig Bodrog Zoltán, a mi szakmai eszünk és mozgalmi szívünk főpolgármester-helyettesként biztosítja majd, hogy a Sétáló Budapest programja megvalósuljon – mondta az interjúban Puzsér Róbert.

A kutyapárt állásfoglalására azonban valószínűleg még várni kell: Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutyapárt elnöke a Magyar Hangnak úgy reagált, hogy a párton belül nem tárgyalták még meg a jelöltállítás kérdését, ezért nem tud érdemben reagálni Puzsér Róbert felvetésére, akivel elmondása szerint szintén nem tárgyaltak erről az ötletéről.