Lovasi András mégsem fogadta el a bíróság döntését és fellebbezett

Lovasi András mégsem fogadta el a bíróság döntését és fellebbezett

Fotó: Farkas Norbert/Magyar Hang

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bár korábban arról beszélt, hogy bárhogy is dönt a bíróság, elfogadja azt, Lovasi András mégis megfellebbezte a Pesti Központi Kerületi Bíróság ítéletét – jelentette szerdán a Blikk. A Kiscsillag jelenlegi és a Kispál és a Borz egykori frontembere még tavaly márciusban hajtott át a piroson, majd nekiment egy rendőrautónak, amiben a két rendőr közül az egyik súlyosan megsérült. A zenészt emiatt 225 ezer forint büntetés megfizetésére és jogosítványának egy évre való elvételre ítélték.

Lovasi András ügyvédje, Balázsi Bence arról beszélt a bulvárlapnak: „Védencem tudomásul vette volna a döntést, ám végül tanácsomra úgy döntött, hogy tárgyaláson szeretnénk a büntetési tétel csökkentését kérni. A pénzbüntetést elfogadjuk, ám az, hogy egy évre be akarják vonni ügyfelem vezetői engedélyét, azzal nem értünk egyet. Abban sem vagyok biztos, hogy indokolt, hogy eltiltsák őt a vezetéstől. Lovasi András közlekedési előélete makulátlan, túlzó lenne ez a büntetés. Előreláthatólag a tárgyalást ősszel tűzheti ki a bíróság, addig nem zárul le az ügy.”