Magyar Péter: Ennyire még nem rettegtek a Karmelitában. Szerintem ezt jól teszik

Magyar Péter: Ennyire még nem rettegtek a Karmelitában. Szerintem ezt jól teszik

Magyar Péter (Fotó: Magyar Hang/Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A goebbels-i propagandára hajazó rogáni médiacsatlósok példa nélküli lejárató kampányt indítottak ellenem a március 15-i rendezvényünk óta. Csak a Mandineren (Orbán Viktor házi lapjában) 92 lejárató cikk jelent meg rólam, tehát naponta több, mint 12. Megszűnt a háború, eltűnt Soros és Brüsszel, maradt Magyar Péter – erről írt maga az érintett a közösségi oldalán hétfőn. Magyar Péter szerint, az Origo 32, hazugságoktól hemzsegő cikknél tart a héten, de vezető hír a TV2-ben, a közmédiában és az Indexen is minden vele kapcsolatos „aljas rágalom”.

– Az a közös ezekben a médiumokban, hogy mindet a Karmelitából irányítják, valamint, hogy egyik sem kérdezett meg a lejárató cikkek valóságtartalma kapcsán. Egészen vicces, hogy míg a Financial Times, az AFP hírügynökség, vagy Guardian fel tudott tenni kérdéseket, addig Rogán zsoldosai ezt egyszer sem tették meg. Természetesen minden cikkben névtelen forrásokra hivatkoznak és egészen nevetséges szintre süllyednek – írta.

Szerinte tudtuk, hogy a rogáni propaganda miként működik, de ilyen intenzitású gyűlölet cumamira még nem volt példa. – Ennek csak az lehet az oka, hogy ennyire még nem rettegtek a Karmelitában. Szerintem ezt jól teszik – tette hozzá. Magyar Péter emiatt megteszi az összes érintett médium és képviselője ellen a büntető feljelentést és elindítja a sajtó-helyreigazítási és személyiségi jogi pereket, de reméli, mire ezek lezárulnak, már nem lesz kin végrehajtani az ítélteket. – A korrupt hatalom bukását a propaganda bukása fogja követni. Addig is jó túlórázást, srácok! Rövidesen lesz időtök pihenni. A hír szent, a vélemény szabad. Az új kormány bűncselekménnyé fogja nyilvánítani a propagandát – írta posztja zárásaként.

Magyar Péterrel kapcsolatos cikkeinket itt olvashatja.

Címkék: Magyar Péter