Magyar Péter odaszólt Gulyás Gergelynek

Magyar Péter odaszólt Gulyás Gergelynek

Megkezdődött az operatív munka a Tisza Párt központjában. (Forrás: Magyar Péter/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Hallod-e te Gulyás Gergő, látom, a kormányinfón a bulizási szokásaimmal foglalkozol és visszhangzod a saját propagandátok aljas hazugságait. Én eddig nem akartam a te bulizási és egyéb szokásaiddal fárasztani a nyilvánosságot, de ha gondolod, változtathatunk ezen. Nekem még hazudoznom se kellene” – így reagált Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke a kormányinfón elhangzottakra, egészen konkrétan arra, hogy Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint nem kizárt, hogy Magyar a mentelmi jog miatt választotta azt, hogy az Európai Parlament képviselője lesz. 

Bár Gulyás arra nem tért ki a kormányinfón, hogy a mentelmi jog mire vonatkozik – elvileg gondolhatott volna a Diákhitel Zrt. élén aláírt túlárazott szerződésekre is –, de Magyar ezek szerint arra az éjszakára következtetett szavaiból, amelyről ellentmondásos információk láttak napvilágot; csak annyit lehet tudni, hogy a bulizás botrányba fulladt, Magyar pedig a hírek szerint egy férfi telefonját a Dunába dobta. 

Akárhogyan is, Magyar Péter már nem először tett utalást arra, hogy tudomása van Gulyás magánéletéről, azt korábban mindketten elismerték, hogy jó kapcsolatot ápoltak egymással, barátok voltak.