Magyar Péter: Tiborcz Pista, készítsd a bukszád!

Magyar Péter: Tiborcz Pista, készítsd a bukszád!

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Nem elég, hogy közbeszerzéseken, nemzeti és uniós forrásokból sikerült százmilliárdokat behúznia a nemzet vejének, de még az adójogszabályokat is módosította Orbán Viktor az unokái apjának a kedvéért írta hétfő reggel a Facebookon Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke arra reagálva, hogy a kormányfő veje, Tiborcz István központi vagyonkezelője, a BDPST Ingatlanforgalmazó és Beruházó Zrt. és a hozzá kapcsolt vállalkozások az elmúlt öt évben – ahogy azt a 24.hu föltárta –30 milliárd forint körüli adókedvezményt realizáltak. A társaság 2019 és 2023 között 48,4 milliárd forint nyereséget termelt, ám egy korábbi jogszabály-módosításnak köszönhetően folyamatosan sikerül nullára kihozni a társasági adóként (tao) befizetendő összeget. 

Nem elég, hogy 100 milliárdokat kap az apósától, de még az adófizetés alól is mentesítik. Al Capone hozzájuk képest egy kezdő óvodás volt. 2026-tól változik a világ. Tiborcz Pista, készítsd a bukszád!” – kommentálta a cikket Magyar Péter.

Címkék: Magyar Péter, Tiborcz