Magyar Péterék nem készíthettek drónfelvételeket a szombati tüntetésükről

Magyar Péterék nem készíthettek drónfelvételeket a szombati tüntetésükről

Magyar Péter az általa meghirdetett, közmédia előtti tüntetésen 2024. október 5-én (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Köszönjük, hogy személyesen több tízezren eljöttetek kiállni egy szabad, független és valóban szuverén Magyarországért, amelynek része lenne a valódi közszolgálatiság és a propagandagyár megszüntetése – erről írt Magyar Péter a közösségi oldalán azt követően, hogy szombaton a közmédia előtt tüntettek. Arra is kitért: „drónvideók sajnos nem készülhettek, mert a propagandagyár környékén nem engedélyezett a felszállás. Így nem tudjuk nektek megmutatni a teljes tömeget”.

A demonstráción részt vett Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő is, aki ugyan kritikus bizonyos szerződésekkel, amiket Magyar Péter korábban még a Diákhitel Központ élén kötött, de évek óta küzd az MTVA propagandája ellen. Hadházy úgy értékelte a tüntetést: „25-30 ezren voltunk tegnap az állami hazugsággyár előtt a Kunigunda útján, pedig állítólag ide nem lehet sikeres tüntetést szervezni, mert 10 perc sétára van a HÉV vagy a villamos… Leszünk itt még többen is. A lényeg ugyanis az, hogy lássa rajtunk a hatalom: nem panaszkodni jöttünk, hanem követelni! És üzenjük meg: ha ez a figyelmeztetés sem elég a hatalomnak, majd lesz erősebb is!”

A szombati tüntetéséről itt olvasható a Magyar Hang beszámolója, itt pedig lapunk helyszíni villáminterjúja Magyar Péterrel.

Címkék: Magyar Péter