Márki-Zay Péter: Felmerült, hogy párttá alakulunk

Márki-Zay Péter: Felmerült, hogy párttá alakulunk

Márki-Zay Péter (Fotó: Hódmezővásárhely önkormányzata)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely tavaly újraválasztott polgármestere szokásos vasárnap esti heti eseményekről szóló online beszámolójában vetette fel, hogy gondolkoznak rajta, hogy a politikai hátországát adó mozgalma, a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) párttá alakul.

Az MMM elnöke elmondta, hogy korábban nagyon ellene volt ő maga is, hogy mozgalomból párttá váljanak, de most, az előválasztásra és a listaállításra készülve úgy látják, hogy pártként könnyebben „odaférnek” a tárgyalóasztalhoz, illetve azon független, pártonkívüli jelölteknek is hátteret és 2022 után frakciót is tudnának biztosítani, akik nem akarnak egyik jelenlegi ellenzéki párthoz sem csatlakozni, így ők lehetnének a „pártonkívüliek pártja” az ellenzéki összefogáson belül.

Márki-Zay ugyanakkor hangsúlyozta, hogy ez egyelőre csupán felmerült, és az MMM elnöksége fog dönteni a kérdésben.

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Márki-Zay Péterrel, Chikán Attilával és Enyedi Ildikóval! Dobrev Klára vagy Márki-Zay Péter? Kire szavaztak a közélet ismert arcai? Milliókat érnek Szijjártó helikopterezései, de egy fillért sem fizet érte! Keresse a friss Magyar Hangot, Budai Hang mellékletünkkel!

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt