Megkérdezték Orbánt, tud-e tenni valamit, hogy kiderüljön, miért kapott kegyelmet K. Endre

Megkérdezték Orbánt, tud-e tenni valamit, hogy kiderüljön, miért kapott kegyelmet K. Endre

Orbán Viktor Prágában a V4-ek csúcstalálkozóján 202.02.27-én (Fotó: Orbán Viktor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egészen a prágai V4-es csúcsig utazott a Telex, hogy kérdezhesse Orbán Viktor miniszterelnököt K. Endre kegyelmi ügyéről – derült ki a hírportál szerdán közzétett videójából.

Bár a sajtótájékoztatón nem kaptak lehetőséget a kérdezésre, utána oda tudtak menni a kormányfőhöz, hogy megkérdezzék, jogos-e a magyar emberek igénye, hogy megtudják, miért kapott kegyelmet K. Endre. – Persze, forduljanak az elnök asszonyhoz – válaszolta. A következő kérdésre, miszerint ő maga nem tudna-e tenni valamit azért, hogy ezt kiderítse, csak azt ismételte meg ismét, hogy „forduljanak az elnök asszonyhoz”. Arra pedig, hogy ő maga tudja-e, hogy miért kapott kegyelmet K. Endre, már nem válaszolt, hanem elment.

A pedofil V. János, a bicskei gyermekotthon igazgatójának bűnsegédje, K. Endre kegyelmet kapott Novák Katalintól, aki ebbe belebukott és kénytelen volt lemondani államfői posztjáról. Szintén távozott Varga Judit, aki még igazságügyi miniszterként jegyezte ellen a kegyelmet. A kegyelem mellett Nováknak adó református egyházi vezető, Balog Zoltán pedig zsinati elnöki posztjáról kényszerült lemondani.

Címkék: Orbán Viktor, K. Endre