Mentősökre támadt a vírustagadó férfi Tabon

Mentősökre támadt a vírustagadó férfi Tabon

Mentő (Forrás: Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A világ legostobább feltételezése, hogy az Országos Mentőszolgálatnál önkéntesen szolgáló egyetemisták azért mennek mintát venni a covidgyanús betegekhez, mert előre megfertőzött tesztekkel szeretnék fenntartani a koronavírus-járvány látszatát – olvasható a szervezet Facebook-bejegyzésében.

A vírusszkeptikus férfi az utcán lépett oda a védőruhába öltözött két fiatal mintavevő önkénteshez, és azt követelte, hogy adják át neki a levett mintákat. Miután ezt megtagadták, rájuk támadt. Az egyetemistáknak végül a szolgálati autóba menekültek, amit a férfi percekig ordítva püfölt ököllel.

Miután nem tudta megszerezni a mintákat, a férfi a saját autójába ülve távozott a helyszínről. A mentős közösségben hatalmas felháborodást keltő ügynek gyorsan a végére jártak a rendőrök, akik hamar beazonosították, megtalálták és eljárást indítottak a férfivel szemben.