„Migránsmunkás Toborzó Iroda”-feliratok jelentek meg a Fidesz-irodákon

„Migránsmunkás Toborzó Iroda”-feliratok jelentek meg a Fidesz-irodákon

„Migránsmunkás Toborzó Iroda”-felirat a Fidesz egyik fővárosi irodáján (Fotó: Jobbik)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Migránsmunkás Toborzó Iroda” felirattal látták el a Jobbik-Konzervatívok politikusai a Fidesz irodáit az ország több pontján – közölte az ellenzéki párt szombat reggel.

Mint írták, az országos akcióval arra szeretnének rámutatni, hogy a magyar nemzeti érdekekkel ellentétes politikát folytató Orbán-kormány hathatós segítségével, Fidesz-közeli toborzó- és munkaerő-közvetítő cégek szervezésében zajlik az ázsiai migránsmunkások Magyarországra telepítése. Az ázsiai migránsmunkás-telepek létrehozásával Orbánék gyakorlatilag egy lassú lakosságcserébe kezdtek, amelynek eredményeként félmillió „vendégmunkást” telepítenek Magyarországra, miközben letörik az egyébként is alacsony hazai béreket, ezzel külföldre száműzik a még itthon maradt magyar munkaerőt, és megbontják hazánk kulturális egységét – fogalamzott a párt.

Hozzátették, hogy ők, akik elutasítanak mindenfajta migrációt, nem fogják tétlenül nézni „a Fidesz veszélyes, nemzetellenes tervét”. Nem fogják hagyni, hogy „az Orbán-kormány – saját korábbi migrációellenes politikáját szembeköpve – önös gazdasági érdektől vezérelve végképp tönkretegye hazánkat”. Addig fognak harcolni a Parlamentben, az utcán és minden fronton, amíg el nem érik a céljukat: ázsiai migránsmunkások helyett normális bért a magyaroknak, mert ez a nemzeti érdek.