Modernát kapott harmadjára Orbán Viktor

Modernát kapott harmadjára Orbán Viktor

Képünk csak illusztráció. A Moderna amerikai biotechnológiai cég koronavírus elleni vakcinája az ürömi Platán Idősek Otthonában 2021. január 16-án (Fotó:
MTI/Mónus Márton)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Az oltóorvos harmadik oltásként Modernát javasolt a miniszterelnöknek, így azt vette fel – erről tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az állami hírügynökség megkeresésére. Az ügyben a Magyar Hang is kereste Havasit, ám ő érdeklődésünkre nem válaszolt.

Mint beszámoltunk róla, Orbán Viktor vasárnap kapta meg harmadik koronavírus elleni oltását, amiről közösségi oldalára feltöltött videóban számolt be, ám az abból nem derült ki, hogy milyen vakcinát kapott. A videón a miniszterelnök megkérdezi azt is, lesz-e valamilyen következménye a vakcinának, „aluszékonyság, fájdalom, bármi?”. Az orvos válasza szerint izomfájdalmat, fáradékonyságot szoktak látni. Ezen a ponton Orbán Viktor közbevetette, hogy színházjegye van mára, amire azt mondta a doktor: „nyugodtan, elnök úr”.