Néhány óra alatt elfogták egy encsencsi nő feltételezett gyilkosát

Néhány óra alatt elfogták egy encsencsi nő feltételezett gyilkosát

Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Pénteken meggyilkoltak egy 69 éves nőt Encsencsen. A szabolcsi nyomozók néhány óra alatt azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőt – számolt be róla a police.hu szombaton.

 

Mint írták, lakástűzről értesítették a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányságot 2023. december 29-én 1 óra 23 perckor. A bejelentő elmondta, hogy az encsencsi házban egy nő van bent, ezért a megadott helyszínre haladéktalanul rendőrök, tűzoltók és mentők vonultak. A katasztrófavédelem munkatársai eloltották a tüzet a lakóházban, amelyben holtan találtak rá az ott élő 69 éves nőre, aki a beszerzett adatok alapján bűncselekmény áldozata lett.

A szabolcsi nyomozók a bejelentést követően nagy erőkkel kezdték meg a nyomozást az elkövető mielőbbi azonosítása és elfogása érdekében. A végrehajtott nyomozási cselekmények eredményeképpen néhány óra alatt azonosították és otthonában elfogták a feltételezett elkövetőt, M. K. 25 éves encsencsi lakost. A rendőrök a férfit előállították a vármegyei rendőr-főkapitányságra, gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.

Címkék: gyilkosság, Encsencs