Németh Szilárd: Az illegális migráció és a koronavírus kéz a kézben járnak

Németh Szilárd: Az illegális migráció és a koronavírus kéz a kézben járnak

Németh Szilárd katonák között Hercegszántón (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára hétfőn Hercegszántóra látogatott, ahol tájékozódott a határvédelem aktuális helyzetéről.

Németh Szilárd Facebook-on közzétett videoüzenetében osztotta meg tapasztalait.

Szerinte bebizonyosodott, hogy a kormány január 6-i, a határvédelem megerősítésére vonatkozó döntése helyes volt. Az elmúlt napok és hetek történései ugyanis azt mutatják, hogy a határra háruló nyomás fokozódni fog azután, hogy Törökország megnyitotta nyugati határait a migránsok előtt.

Az illegális migráció és a koronavírus kéz a kézben járnak

A másik oldalról azt látni – magyarázta a Fidesz alelnöke – , hogy Irán az egyik gócpontja a koronavírusnak, ugyanakkor az illegális migránsok jelentős része is épp innen indul útnak.

– Az illegális migráció és a koronavírus kéz a kézben járnak – jelentette ki Németh Szilárd.

Hozzátette, a magyar honvédek a rendőrökkel közösen esküjükhöz híven védik Magyarország függetlenségét, a magyarok biztonságát és szabadságát. – Ennek a feladatnak az ellátásához minden eszközt megkapnak, a koronavírus-fertőzést megelőző eszközökkel is elláttuk honvédeinket – zárta videóüzenetetét Németh Szilárd.